Ma 2019. május 26., vasárnap, Fülöp és Evelin napja van. Holnap Hella napja lesz.
Színházlátogatás – Budapest

2019. május 9-én, csütörtökön, az alapiskolánk felső tagozatának diákjai Budapestre látogattak. 

A „Női rendezők tavasza” című programsorozat keretében 2017. májusában mutatta be a Budapesti Operettszínház a Raktárszínházban Szirtes Edina Mókus mesemusicalét, amelyet Szenteczky Zita, egyetemi hallgató diplomarendezése is volt egyben. A Lázár Ervin meseregénye által készült Szegény Dzsoni és Árnikameglepő ötletességgel és látvánnyal, remek zenével és nem kevés humorral hivatott szórakoztatni kicsiket és nagyokat egyaránt.

Bővebben...
 
Látogatás a tűzoltóknál

Kapcsolódó kép2019. április 26-án, pénteken alapiskolánk 5. és 6. évfolyama látogatást tett a dunaszerdahelyi járási tűzoltóságon. Épp ebben az időben egyszerre több egységet is riasztottak Bodakra, ennek ellenére szíves fogadtatásban volt részünk.

Megismerkedtünk a tűzoltók pontos napirendjével, feladataival, az állomás egyes helységeivel, járműparkjával, bevetési egységeivel, rendfokozataival. Meghallgathattuk, hogy szól a riasztás akár az éjszaka kellős közepén, megtekintettük hogyan csúsznak le a rúdon és megtudtuk hogyan lehet valakiből tűzoltó.

Bővebben...
 
Pszichológiai előadásook

Képtalálat a következőre: „pszichologia”Április 11 –én és 12- én pszichológiai előadásokat szerveztünk a tanulóknak. A felső tagozatos diákokkal  Ujpál Emőke szakpszichológus  foglalkozott, aki hasznos ismeretekkel  és tanácsokkal látta el őket különféle aktuális és fontos témában.  A hatodik osztályosok a virtuális világ veszélyeiről  hallhattak.  

Bővebben...
 

ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
English Arabic Chinese (Simplified) German Slovak Hungarian

Válasszon nyelvet

counter

badge