Tanévnyitó ünnepség 2022/2023

Az idei tanévet is, mint járványmentes időszakban mindig, szentmisével kezdték az iskola pedagógusai és diákjai, ahol Elek László plébános úr megáldotta az első osztályosok iskolatáskáját.

A folytatás az iskola belső udvarán zajlott, ahol az iskola igazgatónője arról biztosította a diákokat, hogy minden igyekezetükkel azon lesznek, hogy biztonságban teljen az év és a tanulás-tanítás mellett lehetőség legyen az osztálykirándulásokra, természetiskolára, sítanfolyamra, színházlátogatásra, hogy jó hangulatú osztályközösségekben teljen az idei iskolaév.

Polgármester asszonyunk is sok sikert kívánt elsősnek, végzősnek, pedagógusnak egyaránt, és biztosította arról az iskolát, hogy mindent elkövet a megemelkedett energiaárak mellett annak érdekében, hogy ne kelljen bezárni az iskolát.

A meghívott vendégek, Budapest XI. kerület Újbuda Önkormányzatától, egy harangot adományoztak az iskolának a készülő haranglábra. Az elsős kisfiúk kipróbálták, vajon jó hangja van-e az új harangnak. Az ajándékot hamarosan elhelyezik rendeltetési helyére. További képek a Galériában tekinthetők meg.